Bilka bule

Er der kommet en bilka bule eller haglskade i din bil?

Opretning af bilka bule og andre buler såsom haglskader

Er der kommet en bilka bule i din bil? Så kan vi hjælpe dig med at få dem rettet op!

Hos Team DentBusters A/S i Vejen har vi mange års erfaring – faktisk mere end 25 år.  Bl.a. reparation af bilkabuler, som man typisk får på parkeringspladsen, når bilisterne ved siden af kommer til at smække deres bildør op i siden på din bil.

Vi klarer nemt og hurtigt opretning af din bilka bule og andre typer buler i din bil. Vores værksted ligger i Vejen, og derfor hjælper vi mange kunder fra bl.a. Kolding, Esbjerg og omegn. Vi samarbejder desuden med både danske og internationale forsikringsselskaber i forbindelse med reparation af bilkabuler. Det betyder, at vi derfor også kan hjælpe dig med at håndtere din forsikring i forbindelse med skaden.

Som autoforhandler og autoværksted tilbyder vi mobil service, hvor du kan få oprettet dine buler i bilen i hele Jylland og på Fyn.

Få klaret en reparation af bilkabuler på kun 45 minutter – professionel opretning af bilka bule

Hos Team DentBusters A/S har vi en helt speciel teknik til reparation af bilkabuler. Det er en teknik, som både vil spare dig tid og penge ift. de mere traditionelle former for opretning af buler i bilen.

Vi kan lave en opretning af dine bilkabuler på mellem 45 minutter og fire timer – og det er vel at mærke uden at afmontere bilens interiør m.m.

Vigtigst af alt, så vil dit køretøj stadig være i den samme kvalitet, som det var, før du fik buler.​

Bilka bule på bagsidenVellykket buleopretning
Blå bil skal have foretaget buleopretningFærdigt resultat af udretning af buler

Kontakt os og få et tilbud på reparation af bilka bule eller andre buler i bilen

Kunne du tænke dig en opretning af bilkabuler eller andre buler i din bil? Så kontakt os gerne og send et billede af den eller de buler i bilen, som du ønsker at få repareret. Du kan se, hvordan du gør her. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne en god pris på din opgave.

Kontakt os gerne på telefon (+45) 21 66 63 34, eller skriv en e-mail til skov@dentbusters.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din reparation af bilkabuler og opretning af bilkabuler.

Kontakt os vedr. din buleopretning og hør mere om udretning af buler

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt en bule kan rettes eller ej, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 21 66 63 34 eller evt. maile et billede af bulen til os til skov@dentbusters.dk.

Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed ved buleopretning, og vi glæder os til at hjælpe dig med opretning af buler!

(+45) 21 66 63 34
skov@dentbusters.dk